vorige volgende AIRMAN AX33U-7

Kenmerken

  • Merk : AIRMAN
  • Type : AX33U-7
  • Extra info : Bedrijfsgewicht: 3.510,00 kg
  • Prijs : op aanvraag

 

Bijkomende info

Bedrijfsgewicht

3.510,00 kg

Motor

Yanmar

Vermogen

18,0 kW

Breedte

1.550 mm

Binnendraaier

Ja + compact countergewicht


De nieuwe U6 series zetten een nieuwe norm op het gebied van prestaties, comfort en onderhoud!

PRESTATIES
 

Deze nieuwe serie U7 heeft een aantal nieuwe eigenschappen. De versterkte boom-arm verbinding, een verbeterde zwenkinrichting en bescherming van de hefcilinder zijn nog maar enkele voorbeelden hiervan.
Dankzij het geavanceerde energiebesparingssysteem van de nieuwe minigraafmachines is het brandstofverbruik aanzienlijk gedaald. Bovendien kan de lange arm ver genoeg om in één beweging vlot te kunnen werken met een minimum aan verplaatsing.

 

COMFORT


De brede bestuurdersstoel, een goede armsteun, een eenvoudige instap, een logische plaatsing van de bedieningsknoppen en een ruime cabine met een voorruit die hoog genoeg is om bij het werken steeds voldoende zicht te hebben, zorgen voor een uiterst comfortabele werkruimte voor de machinist.

 

ONDERHOUD


De kappen van de U7-graafmachines, inclusief die voor de radiateur, motor en brandstoftank, gaan wijd en praktisch open. Dit zorgt ervoor dat onderhoud en service op een eenvoudige en snelle manier uitgevoerd kunnen worden. Een hoog debiet, snel kunnen nivelleren, afwerken én verplaatsen zijn samengevat het resultaat van de nieuwe 7 series.

 

Contacteer ons voor een demo en ondervind zelf de voordelen van deze gloednieuwe machines.

 

 

 

Brochure (pdf) E-MAIL